+40 31 425 19 08

Softelligence: În 2015, creșteri de 60% a cifrei de afaceri grație exportului în IT și vânzării propriei platforme Softelligence EBS

Comunicat de presă | 6 iulie 2015, București

Softelligence, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, anunță pentru prima jumătate din 2015 o creștere de 60% a cifrei de afaceri față de perioada similară din 2014, estimându-se pentru anul în curs o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro. Creșterea se datorează proiectelor dezvoltate alături de jucători importanți din Europa Centrala și de Est și a vânzării propriei platforme Softelligence EBS.

Astfel, exportul de software reprezintă aproximativ 30% din cifra de afaceri Softelligence pentru primele luni ale acestui an. Cele mai importante proiecte au vizat dezvoltarea unor sisteme complexe în zona de vânzări și achiziții, principalele verticale de business fiind domeniul bancar, producție și servicii. Țările în care Softelligence a activat până în prezent sunt Marea Britanie, Suedia, Germania și Austria.

“Clienții internaționali aleg companiile românești grație cunoștințelor solide și certificărilor dobândite în zona de dezvoltare software, Project Management și analiza de business. Acum avem o șansă uriașă de a fi un adevărat motor regional pentru serviciile IT și produse software din Europa de Sud-Est, experiența și înțelegerea culturală fiind cu siguranță în avantajul nostru.”, menționează Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence și Vicepreședinte ANIS România.

Creșterea alertă a Softelligence vine și în contextul în care companiile românești de software și servicii IT au înregistrat venituri cu 13% mai mari în 2014 față de 2013, conform Studiului „Romanian Software and IT Services Industry”, făcut public în luna iunie 2015 de către ANIS - Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și realizat de către PAC - Pierre Audoin Consultants.

În următoarele luni, Softelligence vizează extinderea în piețele internaționale deja cunoscute, alături de livrarea unui model complex de servicii Software Enterprise. “Atât cele mai recente studii, cât și interacțiunea directă cu jucători importanți din varii domeni, ne arată încă o dată orientarea puternică spre soluții enterprise performante, dublate de adopția celor mai noi tehnologii și tendințe din piață: Mobility, Cloud computing, Big Data și rețelele de socializare”, continuă Teodor Blidăruș.

În ultimii ani, Softelligence a dezvoltat proiecte de succes în sectorul de servicii financiar bancar și non-bancar din România. Printre companiile partenere Softelligence se numără Allianz, Raiffeisen Insurance Broker, ING Bank, Mercedes Benz Financial, Mol, Flanco sau Henkel, lideri de piață în industria bancară, de asigurări și brokeraj, servicii financiare și retail.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie de renume internațional, specializată în servicii software de business, care îmbină expertiza certificată în tehnologii de ultimă oră cu orientarea autentică spre client. În ultimii 10 ani, Softelligence s-a remarcat ca "provider of choice" pentru top 10 jucători la nivel mondial în domeniul serviciilor financiare, cum ar fi Allianz, Aon, ING Bank sau Mercedes Benz Financial, dar și pentru cei mai mari jucatori din industriile de manufacturing, retail și oil & gas, colaborând cu companii precum Honeywell, Henkel și Mol. Cu o prezentă activă pe piețele din Europa Centrală și de Est, precum și pe cele din UK, Suedia, Germania și Austria, Softelligence este inclusă de către Deloitte în Top 50 companii de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa și EMEA. Dincolo de dezvoltarea software și integrare de soluții bazate SAP, Oracle, Microsoft și Salesforce, Softelligence își valorifică expertiza și prin dezvoltarea platformei proprii Softelligence EBS, o combinație inovatoare între software CRM colaborativ, cele mai noi tehnologii web & mobile și procese automatizate de business, certificată de peste 1.000.000 de utilizatori din toate verticalele de business.chat on website
porno