+40 31 425 19 08

Softelligence a organizat workshop-ul „Enable Enterprise Mobility”, in parteneriat cu Microsoft si Orange Romania

by Cătălina Dragomirescu | Apr 23, 2015 | Anunt de presa

Softelligence a organizat astazi workshop-ul “Enable Enterprise Mobility” in parteneriat cu Microsoft si Orange Romania. Evenimentul isi propune sa promoveze integrarea aplicatiilor de business si a device-urilor mobile si sa arate audientei ca Mobility nu mai este doar un trend, ci o necesitate, in contextul in care organizatiile trebuie sa tina pasul cu tehnologia si sa isi regandeasca modul in care isi desfasoara afacerile.

Pe fondul consumerizarii si al cresterii accesibilitatii internetului, a aspectelor de operare si a terminalelor mobile, clientul final s-a transformat intr-un utilizator de tehnologie avizat. In acest context, companiile sunt nevoite sa-si regandeasca modul de a face business. Pana nu demult, procese precum cele de vanzari, customer service, marketing sau fidelizarea clientilor erau deservite printr-o abordare traditionala. Astazi, datorita evolutiei tehnologiei aceste procese au migrat in zona de e-business si mobilitate (sunt disponibile online si pe device-uri mobile).

Asadar, workshop-ul „Enable Enterprise Mobility” a oferit audientei o viziune de ansamblu asupra Softelligence EBS Mobility, o suita de aplicatii mobile enterprise, care permite companiilor sa isi creasca profitabilitatea prin automatizarea procesului de vanzari, marketing electronic, cotatii online, dar si prin accesul la mobile Business Intelligence, pentru o mai buna trasabilitate a proceselor de vanzare, financiar si operational.

In acest context, in care publicul-tinta si procesul de cumparare migreaza in zona de online si mobile, este imperativ necesar ca orice business sa isi exinda activitatea pe aceste medii. In zona de marketing capata o importanta majora solutiile de comert electronic, aplicatiile mobile de interactiune cu clientii devenind tool-uri prin care companiile pot determina actiuni de vanzare, dar si modifica perceptia fata de un anumit brand.

In ceea ce priveste activitatile de vanzare, avantajul solutiilor software mobile este ca acestea ajuta companiile la eficientizarea activitatii echipelor de vanzari de pe teren, monitorizarea facila a activitatii fortei de vanzari, care are acces direct si in timp real la date despre clienti (facturi, plati, limita de credit), putand construi oferte pe loc si lansa comenzi direct in back—office.

Astfel, prin asigurarea mobilitatii angajatilor, companiile pot raspunde mai rapid nevoilor clientilor avand o disponibilitate sporita. Mai mult decat atat, angajatii pot lucra in orice moment din orice locatie.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie de renume international, specializata in servicii software de business, care imbina expertiza certificata in tehnologii de ultima ora cu orientarea autentica spre client. In ultimii 10 ani, Softelligence s-a remarcat ca "provider of choice" pentru top 10 jucatori la nivel mondial in domeniul serviciilor financiare, cum ar fi Allianz, Aon, ING Bank sau Mercedes Benz Financial, dar si pentru cei mai mari jucatori din industriile de manufacturing, retail si oil & gas, colaborand cu companii precum Honeywell, Henkel și Mol.

Cu o prezenta activa pe pietele din Europa Centrala si de Est, precum si pe cele din UK, Suedia, Germania si Austria, Softelligence este inclusa de catre Deloitte in Top 50 companii de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa si EMEA.

Dincolo dezvoltarea software si integrare de solutii bazate SAP, Oracle, Microsoft și Salesforce, Softelligence isi valorifica expertiza si prin dezvoltarea platformei proprii Softelligence EBS, o combinatie inovatoare intre software CRM colaborativ, cele mai noi tehnologii web & mobile si procese automatizate de business, certificata de peste 1.000.000 de utilizatori din toate verticalele de business.chat on website
porno