+40 31 425 19 08

New Business Story – Tehnologie si oameni. Cum sa ajungi in Europe’s Top 50

by Cătălina Dragomirescu | Nov 28, 2014 | Anunt de presa

Softelligence va invita miercuri, 3 decembrie 2014, la conferinta “New Business Story” despre experienta antreprenoriatului in Romania. Teodor Blidarus, Managing Partner Strategy & Business Development Softelligence, va prezenta audientei strategii de business viabile, ce pot ajuta la transformarea unei afaceri intr-un business matur.

Cum a reusit Softelligence sa inregistreze o crestere semnificativa a cifrei de afaceri si sa fie desemnata de catre Deloitte drept una dintre cele mai performante companii de software din Europa Centrala? Antreprenorul va impartasi participantilor succesul si evolutia Softelligence, companie recunoscuta pe piata de IT&C pentru solutii software de business.

Conferinta se adreseaza unui auditoriu din sfera IMM-urilor si business-urilor antreprenoriale din Romania si abordeaza intr-o maniera completa, toate etapele cu care se confrunta o afacere, de la finantare la accesarea de noi piete sau la armonizarea cu noile tehnologii.

Mai multe detalii despre eveniment veti gasi la urmatorul link: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bucuresti-2014/

Va asteptam!

Miercuri, 3 decembrie 2014, Restaurant Elisabeta, incepand cu ora 09.00.chat on website
porno