+40 31 425 19 08

Softelligence preia dezvoltarea și distribuția soluției Kazier

by Softelligence | Nov 5, 2014 | Comunicate de presa

3 noiembrie 2014, Bucuresti: Softelligence, companie romaneasca cu capital privat, specializata în dezvoltarea si implementarea de solutii software de business pentru industriile de servicii financiare (bancare si non-bancare), retail, distributie, IT&C sau farmaceutica, anunta preluarea drepturilor de dezvoltare si comercializare ale aplicatiei Kazier, software lansat de firma Zero Paper condusa de George Butunoiu, în anul 2008. Întelegerea a fost perfectata la 1 iunie 2014, odata cu integrarea echipei Kazier în compania Softelligence si cu preluarea portofoliului de clienti.

Kazier este o solutie software de Business Process Management si Document Management ce ajuta companiile sa controleze mai usor fluxurile de lucru, sa gestioneze mai rapid proiectele, contactele si documentele atasate acestora, toate informatiile necesare fiind usor accesibile într-o arhiva electronica.

Din punct de vedere strategic, preluarea portofoliului Kazier vine ca o completare fireasca a referintelor pe care Softelligence le detine deja în domeniul bancar si financiar, cu nume precum Volksbank, UniCredit Bank, Piraeus Bank, Exim Bank, OTP Bank, Banca Comerciala Carpatica, asigurand companiei un numar semnificativ de clienti în industria serviciilor financiare. Softelligence si-a consolidat de-a lungul timpului un portofoliu reprezentativ de clienti în servicii financiare (banking, insurance, leasing si altele) precum ING Bank, Raiffeisen Bank, BCR, Allianz-Asigurari, Allianz Pensii Private, Mercedes-Benz Financial Services, Deutsche Leasing, Agricover IFN, Generali sau Aon Insurance Broker. În acest context al largirii portofoliului de clienti, Softelligence si-a luat angajamentul de a le oferi tuturor servicii software de business integrate la cele mai înalte standarde de calitate.

Atat din punct de vedere operational, cat si comercial, intrarea solutiei Kazier în portofoliul Softelligence faciliteaza accesul clientilor actuali la un mix de servicii de cea mai înalta calitate, de la consultanta si dezvoltare de solutii software de business (CRM, BI, Collaboration, Web & Mobile), pana la dezvoltare de produse si solutii , precum Softelligence e-Business Suite si Softelligence e-Broker.

”Expertiza dobandita de Softelligence în proiecte importante derulate alaturi de clienti sai din varii industrii, va fi pusa la dispozitia companiilor ce utilizeaza în prezent solutia Kazier. Misiunea Softelligence este aceea de a sustine transformarea companiilor în contextul unui ritm foarte alert de evolutie a tehnologiei, prin talent, inovatie si munca de echipa. De aceea, clientii Kazier vor beneficia de expertiza unei echipe complete, pasionate si dinamice, cu competente tehnice, de project management sau de consultanta de business certificate, pregatita sa ofere cele mai înalte standarde pentru orice provocare tehnica, atat în zona de proiecte noi, cat si în cea de suport a aplicatiei“, continua Adrian Blidarus, Managing Partner, Technical & Operations Softelligence.

”Parteneriatul cu Softelligence a fost o decizie fireasca pentru Zero Paper, întrucat solutia Kazier poate servi unor scopuri de business mult mai complexe, avand însa nevoie atat de solutii complementare deja implementate cu care sa se integreze, cat si de dezvoltari de produs în acest sens. Din acest motiv, expertiza Softelligence va aduce cu siguranta plus-valoare solutiei Kazier, dar si clientilor care o utilizeaza, prin includerea acesteia într-o strategie de dezvoltare de produs pe care Softelligence o are în vedere în perioada urmatoare. Asadar, decizia ca aceasta sa continue în portofoliul Softelligence a fost luata din dorinta de dezvoltare si perfectare a solutiei Kazier“ declara George Butunoiu, Managing Partner Zero Paper.

Pentru anul curent, Softelligence estimeaza o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro si o profitabilitate de peste 14%. Iar planul de crestere pe urmatorii trei ani vizeaza prezenta în mediul international prin livrarea de servicii software de business, dar si prin exportul de produse proprietate intelectuala Softelligence EBS, Softelligence Kazier si Softelligence e-Broker. Pentru atingerea obiectivelor, compania îsi propune sa promoveze în piata un mix de servicii si solutii software diversificate si integrate si sa investeasca în dezvoltarea solutiilor software proprii sau achizitionate, cu o adresabilitate cat mai mare, care sa îi permita sa devina ”provider of choice“ de servicii software de business.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Softelligence, puteti consulta site-ul companiei: www.softelligence.ro.

Despre Softelligence

Softelligence, companie de top de pe piata IT&C din Romania, ofera servicii software de business care combina tehnologiile de ultima ora cu orientarea autentica spre client. Inca de la începuturile sale în 2006, Softelligence s-a remarcat ca „provider of choice” de servicii software si solutii de business integrate pentru companii de renume mondial, cum ar fi Allianz, Honeywell, Capgemini, Genpact sau ING Bank. În 2014, Softelligence a fost nominalizata de catre Deloitte între primele 50 de companii de tehnologie din Europa Centrala cu cu cea mai rapida crestere din ultimii ani. Compania s-a evidentiat si prin dezvoltarea si comercializarea de produse software proprietate intelectuala ca Softelligence EBS (e-Business Suite) si Softelligence e-Broker, menite sa ajute clientii în tranzitia de la o afacere traditionala la e-business, asigurand cresterea si profitabilitatea acesteia. Totodata, Softelligence este primul si cel mai important partener Microsoft Azure în Romania, cu peste 1 milion de utilizatori finali deserviti din cloud.chat on website
porno